Submeniu
Utilizatori online

În total sunt 35 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 35 vizitatori

Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 228 pe Sâm Ian 07, 2023 4:22 am

Utilizatori înregistraţi: Niciun utilizator înregistrat date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute

Last Online
Pentru a vizualiza lista utilizatorilor online trebuie să fii autentificat.



Suntem o comunitate gratuită și deschisă,
toată lumea este binevenită.

Clic aici pentru înregistrare

Victorie la "In doi pe patru roti"

Despre alte sporturi..

Victorie la "In doi pe patru roti"

MesajAutor: marius-ciclistu » Dum Noi 10, 2013 11:28 am

Imagine
Ieri , 09.11.2013 s-a desfasurat in parcarea centrului comercial Polus Center, concursul dedicat cuplurilor cu numele "In doi pe patru roti", organizat de Napoca Rally Team, concurs la care am participat si eu in calitate de copilot, avand-o la volan pe Onescu Roxana.

Concursul a avut 3 probe impartite in 2 manse.

Proba 1 a fost un circuit de viteza in care femeia era pilotul iar barbatul copilotul. Roxana a reusit un timp de 1'31,3'', ocupand locul 3 in prima mansa si locul 5 la general in aceasta proba, lucru apreciabil, dat fiind faptul ca este prima competitie de acest gen la care participa.

Proba 2 care a urmat imediat probei 1, a fost parcarea in lateral stanga spate, proba de asemenea cronometrata. Aici eu am fost la volan si ea copilot, reusind astfel cel mai bun timp al competitiei in aceasta proba 15,47''.

Proba 3 a constat in schimbarea in echipa a rotii stanga spate a unui autoturism Dacia logan. Aici am reusit un loc secund cu timpul de 2'44,4'', devansati cu doar 2,7'' de echipajul care a terminat competitia la general pe ultima treapta a podiumului.

Favoritii competitiei care inaintea probei 3 se aflau la doar 0.07'' in spatele nostru si care au castigat proba 1 la general cu timpul de 1'17,5'' , au terminat proba 3 in 2'57,3'' , ramanand astfel cu pozitia secunda la general.

Astfel, dupa ce am preluat conducerea cursei dupa primele 2 probe ale mansei 1, cele mai bune echipaje din proba 1 si 3 nu au reusit sa ne surclaseze.

Imagine


Mai multe poze gasiti aici.
Romanians are smart
http://marius-ciclistu.ro
Avatar utilizator
marius-ciclistu
Site Admin
 
Mesaje: 259
Membru din: Sâm Oct 27, 2012 2:37 pm

Înapoi la Sport & Motorsport

Cine este conectat

Utilizatori înregistraţi: Niciun utilizator înregistrat

cron