Termeni și condiții

Site-ul Bazar marius-ciclistu vă oferă posibilitatea postării de anunțuri gratuite (oferte, cereri și schimburi) în schimbul respectării urmatoarelor reguli de bun simț.

( Consultă și Politica de protecție a datelor cu caracter personal )

 

I. POSTAREA ANUNȚURILOR

- doar utilizatorii înregistrați pot posta anunțuri. Conturile neconfirmate în 24 de ore de la înregistrare, vor fi șterse automat. Căutați mailul de confirmare și în SPAM!

- postați doar un anunț pentru un produs/cerere/schimb (sau pentru un grup de produse).

      - postați 2 anunțuri diferite pentru produsele care sunt și pentru vânzare și pentru schimb, iar în cazul anunțului pentru schimb, introduceți, pe lângă titlu, descrierea produselor cu care se dorește schimbul, link-ul anunțului pentru vânzare și DOAR O SINGURĂ POZĂ.

- postați imagini doar cu produsul pe care doriți să îl vindeți/schimbați sau cu modelul produsului căutat, în cazul cererilor.

- spuneți prietenilor unde vă pot vizualiza anunțurile.

- nu postați anunțuri pentru adulti, de natură erotică, nici cu servicii adiacente.

- nu postați anunțuri ilegale (alcool, droguri, arme, țigări, materiale explozibile, bunuri care încalcă drepturile de autor și de proprietate intelectuală, servicii de cămătărie, organe umane, etc.)

- conturile de tip companie sunt obligate să completeze în secțiunea Informații adiționale (secțiunea Descriere utilizator din profilul public): denumirea persoanei juridice; cod unic de înregistrare; numărul din registrul persoanelor juridice corespunzător, din care sa rezulte obiectul/obiectele de activitate; adresa sediului și/sau a punctului de lucru, unde își desfășoară efectiv activitatea; seria și numărul tuturor autorizațiilor, avizelor, atestatelor, certificatelor, licențelor necesare desfășurării activității, precum și emitentul acestora.

 

  

II. ANUNȚURI NELIMITATE

Numărul anunțurilor gratuite, pentru fiecare utilizator, fie el persoană privată sau companie, este nelimitat.

 

III. VALABILITATE ȘI REACTUALIZARE

Valabilitatea unui anunț este de 60 de zile,  cu posibilitatea de reactualizare gratuită, în masă, la finalul acestui termen.

 - excepție sunt anunțurile din categoriile Dezmembrari auto, Servicii și Meditatii - Cursuri care au prima valabilitate de 365 de zile cu posibilitatea de reactualizare gratuită (cu termen de valabilitate 60 de zile), în masă, la finalul acestui termen.

După reactualizare, anunțurile vor apărea la începutul rezultatelor căutărilor !

Anunțurile care au expirat și care nu sunt reactualizate în maxim 99 de zile de la data expirării, vor fi șterse automat FĂRĂ PREAVIZ în a 100-a zi după data expirării.

 

IV. IMAGINI

Fiecare anunț poate avea maxim 8 poze.

 

V. RSS FEED

Site-ul Bazar marius-ciclistu oferă posibilitatea afișării anunțurilor unui utilizator în rețelele de socializare. Link-ul RSS FEED va fi trimis pe email, către utilizator, după validarea înregistrării.

 

VI. CĂUTARE

Căutarea în site-ul Bazar marius-ciclistu se face în titlul și descrierea anunțurilor după MINIM UN CARACTER și poate fi efectuată inclusiv în anunțurile unui utilizator.

 

VII. ALERTE CĂUTARE

Site-ul Bazar marius-ciclistu oferă posibilitatea salvării căutării și implicit, mesaje prin email cu anunțurile noi care corespund criteriilor căutării salvate.

Acestea vor fi vizibile public DOAR în meniul utilizatorilor autentificați care vor putea LICITA postând un anunț nou care să se numere printre rezultatele alertei.

 

VIII. OBSERVAȚII!

1. Ștergerea unui anunț și republicarea lui ca anunț nou duce la pierderea indexării anunțului inițial în motoarele de căutare, procesul indexării noului anunț fiind luat de la zero și link-ul deja indexat devenind inutil. Din acest motiv, este recomandată reactualizarea anunțurilor după expirarea acestora, în detrimentul repostării lor.

2. Site-ul Bazar marius-ciclistu nu își asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor pe care le găzduieste. Utilizatorii care le postează sunt pe deplin răspunzători pentru acestea.

3. Site-ul Bazar marius-ciclistu nu intermediază plata, nici transportul produselor.

4. Nu platiți în avans produsul dorit!

5. Dacă Bazarul marius-ciclistu v-a ajutat să vindeți / schimbați / cumparați produsul dorit și doriți să vă revanșați, sunteți liberi să faceți o faptă bună oricui i-ar fi necesară.

 

Sugestiile sunt bine-venite.